Mer tid til familie og venner! Unn deg selv en skinnende hjem.

De færreste av oss liker å bruke mye tid på rengjøringen, noe som kan føre til dårlig samvittighet i en hektisk hverdag. Det er derfor en økende trend å la andre ta seg av husvasken. Bruk tiden din der den trengs, ikke der den må.

Fornøydgaranti

Våre renholdere er ansatt gjennom en grundig rekrutteringsprosess. Vi har derfor dyktige og pålitelige renholdere med lang erfaring. Vi har konkurransedyktige priser og stiller alltid opp på tiden. Om du derimot ikke skulle blir fornøyd kan du melde fra om mangler innen 24 timer. Vi har kvalittesgarati og strekkes oss langt for at du skal bli fornøyd.

Ingen bindingstid!

Bestill enkelt fra vårt bestillingsskjema. Du vil bli kontaktet og utlevert en renholder som passer dine behov. Du kan enkelt velge hvilke datoer som passer, og hvor ofte du ønsker rengjøring i bestillingsskjema. Enten du har en liten leilighet eller en stor villa kan vi vaske det meste for deg.

Leveranse

Alt du trenger selv er en støvsuger og tilgang på vann. Om du derimot ikke skulle ha en støvsuger går det ann å leie en av oss. Legg dette til som en ekstra tjeneste under bestillingsskjema.

Hvorfor velge oss?

  • Vi er fleksible og stiller opp når du trenger det.
  • Vi bruker miljøvennlige produkter.
  • Konkurranse dyktige priser.
  • Kvalitet i arbeid.
  • Fornøyd garanti!